fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 20 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
'La Pòlio no és història', la primera jornada i espai de trobada d'Entretots a Ripollet -Societat- 11/12/2018

Aquesta tarda, 11 de desembre, a partir de les 17 h, el Centre Cultural acull el primer Espai de debat de l'Associació Entretots a Ripollet. La delegació vallesana de l'entitat, l'objectiu de la qual és donar suport a les persones amb diversitat funcional, es va constituir a Ripollet el passat mes d'octubre.

'La Pòlio no és història', la primera jornada i espai de trobada d'Entretots a Ripollet   -Imatge 1-'La Pòlio no és història', la primera jornada i espai de trobada d'Entretots a Ripollet   -Imatge 2-

Aquest primer Espai de trobada presenta una Jornada entorn la Pòlio i la Síndrome Postpòlio, sota el títol La Pòlio no és història. A les 17.30 h, el psicopedagog Alberto Castro, també coordinador de la delegació vallesana i secretari d'Entretots, presentarà la xerrada Accessibilitat universal, dret i responsabilitat. En ella parlarà de la importància de l'accessibilitat per aquest col·lectiu i de les conseqüències de no complir el marc legal vigent. A les 18 h, hi ha prevista la ponència de la terapeuta Gestalt Carme Garrido titulada Salut emocional, conviure amb la discapacitat, sobre l'acceptació com a principi de sanació i benestar. A continuació, la nutricionista de l'Hospital Clínic Sara Castro parlarà de Nutrició i discapacitat i el doctor en medicina física i neurorehabilitació de l'Institut Guttmann Enric Portell ho farà sobre com sobreviure a la Pòlio.

Al final de la Jornada s'obrirà el debat a les persones assistents i també es podrà visitar l'exposició Mostrant capacitats que, a través de fotografies, recull diferents situacions realitzades per persones amb discapacitat.

S.R.AGENDA

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada

Directes de Sam Viu: Fredy Fresquet & Alex Thomas

Trobades amb l'art: Tour per les galeries d'art de Barcelona

Lliurament de premis del concurs fotogràfic
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal