fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El projecte ESStem Compartint reflexiona sobre el consum responsable de joguines -Economia- 10/12/2018

En el marc del projecte ESStem Compartint, impulsat des de l'àmbit de desenvolupament econòmic del Patronat Municipal d'Ocupació, s'ha organitzat la Jornada de consum responsable de joguines, que tindrà lloc avui, 10 de desembre, a les 18 h, a la Sala d'actes del Centre Cultural (Rambla Sant Jordi 2-4). La Jornada constarà d'una taula d'expertes, en què es parlarà del consum responsable de joguines, i un debat posterior, obert a la participació dels assistents, per tal de reflexionar i preparar amb consciència la compra de joguines de Nadal.

El projecte ESStem Compartint reflexiona sobre el consum responsable de joguines -Imatge 1-El projecte ESStem Compartint reflexiona sobre el consum responsable de joguines -Imatge 2-

A la taula participaran com a ponents Àngela Tudela, psicòloga especialitzada en l'àmbit de l'educació i membre fundadora de l'Associació per a la criança Els Solets-Minnilandia de Ripollet, i Jennifer Coronado, coordinadora de Projectes d'Espai Ambiental Cooperativa, que estan desenvolupant la campanya "La Vida dels jocs i les joguines". La Jornada s'acompanyarà també d'una exposició on s'expliquen diferents àmbits i valors de l'economia social i solidària (ESS).

Aquesta jornada dona continuïtat a la que es va realitzar el passat mes de maig, centrada en l'Alimentació, i forma part de la línia "Difondre" del Projecte ESStem Compartint, amb l'objectiu de sensibilitzar a la població envers el Consum Responsable, un dels valors fonamentals de l'economia social i solidària.

ESStem Compartint és la tercera edició del projecte intermunicipal Llavors, per a l'impuls de l'economia social i solidària, mitjançant conveni de col·laboració amb els ajuntaments de Barberà, Cerdanyola i Montcada i Reixac, que compta amb el suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona.

NP/S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal