fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El PMO acull una mostra sobre els valors de l'Economia Social i Solidària -Economia- 06/11/2018

Fins al 9 de novembre podeu visitar a les instal·lacions del PMO l'exposició sobre Economia Social i Solidària, elaborada des del projecte Llavors, per tal de difondre els valors de l'ESS. Aquesta mostra, que consta de 8 plafons explicatius, s'integra en la línia de treball "Difondre" dins de la 3a edició del Projecte anomenat ESStem Compartint 2018, que té com a eix central la sensibilització de la ciutadania respecte dels valors de l'economia social i solidària.

El PMO acull una mostra sobre els valors de l'Economia Social i Solidària -Imatge 1-El PMO acull una mostra sobre els valors de l'Economia Social i Solidària -Imatge 2-El PMO acull una mostra sobre els valors de l'Economia Social i Solidària -Imatge 3-

L'Economia Social i Solidària és el conjunt d'iniciatives socioeconòmiques que prioritzen la satisfacció de les necessitats de les persones per sobre del lucre i actuen orientades per valors com l'equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat, i també, són promotores de canvi social.

Des del Servei d'empresa del Patronat Municipal d'Ocupació s'està treballant per l'impuls de l'economia social i solidària (ESS) al nostre municipi en un projecte col·laboratiu de l'Ajuntament de Ripollet amb el de Barberà, Cerdanyola i Montcada i Reixac, anomenat "SSEguim Treballant" i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest exposició, que passarà per la resta de municipis, tornarà a Ripollet la setmana del 10 de desembre i s'instal·larà al Mercat Municipal.

NP/ A.B.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal