fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 22 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Ja es pot tramitar el Certificat de la identitat digital a l'OAC -Serveis- 06/11/2018

A partir d'aquesta setmsna ja es pot tramitar gratuïtament el Certificat de la identitat digital (idCAT) a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Ripollet. L'idCAT és un identificador digital facilitat per l'Agència Catalana de Certificació que s'instal·la al navegador de l'ordinador per garantir la identitat de les persones a Internet. Així, es pot assegurar la integritat i confidencialitat de les transaccions electròniques, a més d'operar amb les administracions públiques o signar documents i correus electrònics amb totes les garanties.

Ja es pot tramitar el Certificat de la identitat digital a l'OAC -Imatge 1-Ja es pot tramitar el Certificat de la identitat digital a l'OAC -Imatge 2-

Gràcies a l'idCAT es poden realitzar tràmits i gestions en línia amb moltes administracions, com ara obtenir l'informe de vida laboral de la Seguretat Social, el certificat d'antecedents penals del Ministeri de Justícia o presentar la declaració de la renda a l'Agència Tributària. Es tracta d'un pas més cap a l'administració electrònica, la qual estalvia cues i desplaçaments a la ciutadania oferint l'opció de fer els tràmits a través d'internet.

Per obtenir l'idCAT, cal adreçar-se a l'OAC amb el document d'identificació (DNI, NIE, passaport o DNI estranger). L'horari d'atenció al públic és de dilluns a dijous, de 8.30 a 14 h i de 15.30 a 19 h i els divendres, de 8.30 a 14 h. També es pot omplir un formulari de sol·licitud per internet i recollir el certificat a l'OAC.

S.R.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal