fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El PMO organitza una sessió de 'networking' per a empreses dels polígons -Economia- 02/10/2018

L'Ajuntament de Ripollet, juntament amb l'Ajuntament de Montcada i Reixac i la diputació de Barcelona, organitza una sessió de networking empresarial. Tindrà lloc el pròxim dijous, 11 d'octubre, al Patronat Municipal d'Ocupació, de 9.30 a 13 h. L'objectiu és impulsar la col·laboració i les oportunitats empresarials a municipi.

El PMO organitza una sessió de 'networking' per a empreses dels polígons -Imatge 1-El PMO organitza una sessió de 'networking' per a empreses dels polígons -Imatge 2-

Sota el títol "Fem xarxa, fem empresa", la jornada està adreçada a totes les empreses dels polígons industrials de Ripollet. Durant tot el matí, les empreses presents tindran l'oportunitat de conèixer els serveis i productes dels altres negocis i, d'aquesta manera, trobar possibles col·laboracions entre elles. També s'oferirà informació relacionada amb els serveis que s'ofereixen des de l'Àmbit de Desenvolupament Econòmic i s'analitzaran les necessitats i les actuacions que cal fer als polígons industrials de Ripollet.

D'altra banda, un dels objectius d'aquesta trobada de treball en xarxa és impulsar l'associacionisme empresarial a Ripollet, intercanviant experiències amb els professionals sobre què esperen d'una associació d'empreses, quins serien els beneficis que s'obtindrien amb la seva constitució i quins són els propers passos a seguir.

Per a més informació i inscripcions, cal contactar amb el PMO (carrer de Sant Sebastià, 26), trucant al 935 807 642 o enviant un correu electrònic a ctorruella@ripollet.cat.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal