fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El PMO organitza una sessió de 'networking' per a empreses dels polígons -Economia- 02/10/2018

L'Ajuntament de Ripollet, juntament amb l'Ajuntament de Montcada i Reixac i la diputació de Barcelona, organitza una sessió de networking empresarial. Tindrà lloc el pròxim dijous, 11 d'octubre, al Patronat Municipal d'Ocupació, de 9.30 a 13 h. L'objectiu és impulsar la col·laboració i les oportunitats empresarials a municipi.

El PMO organitza una sessió de 'networking' per a empreses dels polígons -Imatge 1-El PMO organitza una sessió de 'networking' per a empreses dels polígons -Imatge 2-

Sota el títol "Fem xarxa, fem empresa", la jornada està adreçada a totes les empreses dels polígons industrials de Ripollet. Durant tot el matí, les empreses presents tindran l'oportunitat de conèixer els serveis i productes dels altres negocis i, d'aquesta manera, trobar possibles col·laboracions entre elles. També s'oferirà informació relacionada amb els serveis que s'ofereixen des de l'Àmbit de Desenvolupament Econòmic i s'analitzaran les necessitats i les actuacions que cal fer als polígons industrials de Ripollet.

D'altra banda, un dels objectius d'aquesta trobada de treball en xarxa és impulsar l'associacionisme empresarial a Ripollet, intercanviant experiències amb els professionals sobre què esperen d'una associació d'empreses, quins serien els beneficis que s'obtindrien amb la seva constitució i quins són els propers passos a seguir.

Per a més informació i inscripcions, cal contactar amb el PMO (carrer de Sant Sebastià, 26), trucant al 935 807 642 o enviant un correu electrònic a ctorruella@ripollet.cat.

S.R.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal