fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Biblioteca Municipal acull un Planetari digital -Cultura- 01/10/2018

La Biblioteca de Ripollet acollirà el proper dimecres 3 i dijous 4 d'octubre un Planetari digital, per a descobrir els secrets de l'univers d'una forma amena i innovadora. L'activitat, subvencionada per la Diputació de Barcelona s'emmarca dins del programa BiblioLab, un projecte de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM).

La Biblioteca Municipal acull un Planetari digital -Imatge 1-La Biblioteca Municipal acull un Planetari digital -Imatge 2-

El Planetari digital consisteix en una cúpula inflable que funciona com una pantalla de 360º. Es tracta d'un nou format que permet acostar la tecnologia i els nous mètodes d'aprenentatge a tota la ciutadania, proporcionant experiències culturals i científiques enriquidores.

Els dimecres es farà la sessió "Exploradors de l'espai" per a infants de 3 a 7 anys. I el dijous es farà la sessió de "Planetari digital familiar" per a nens i nenes de 6 a 11 anys. Les sessions, els dos dies, seran a les 17.30 i a les 18.30 h. Com l'aforament és limitat, cal realitzar la inscripció prèvia a la mateixa Biblioteca o per telèfon.

L'activitat, subvencionada per la Diputació de Barcelona s'emmarca dins del programa BiblioLab, un projecte de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM). La finalitat del qual es desenvolupar i donar suport a accions dins de les biblioteques que tinguin com a finalitat l'accés al coneixement a través de l'experimentació i les metodologies innovadores i creatives i en un entorn col·laboratiu obert a tota la ciutadania.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal