fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Biblioteca Municipal acull un Planetari digital -Cultura- 01/10/2018

La Biblioteca de Ripollet acollirà el proper dimecres 3 i dijous 4 d'octubre un Planetari digital, per a descobrir els secrets de l'univers d'una forma amena i innovadora. L'activitat, subvencionada per la Diputació de Barcelona s'emmarca dins del programa BiblioLab, un projecte de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM).

La Biblioteca Municipal acull un Planetari digital -Imatge 1-La Biblioteca Municipal acull un Planetari digital -Imatge 2-

El Planetari digital consisteix en una cúpula inflable que funciona com una pantalla de 360º. Es tracta d'un nou format que permet acostar la tecnologia i els nous mètodes d'aprenentatge a tota la ciutadania, proporcionant experiències culturals i científiques enriquidores.

Els dimecres es farà la sessió "Exploradors de l'espai" per a infants de 3 a 7 anys. I el dijous es farà la sessió de "Planetari digital familiar" per a nens i nenes de 6 a 11 anys. Les sessions, els dos dies, seran a les 17.30 i a les 18.30 h. Com l'aforament és limitat, cal realitzar la inscripció prèvia a la mateixa Biblioteca o per telèfon.

L'activitat, subvencionada per la Diputació de Barcelona s'emmarca dins del programa BiblioLab, un projecte de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM). La finalitat del qual es desenvolupar i donar suport a accions dins de les biblioteques que tinguin com a finalitat l'accés al coneixement a través de l'experimentació i les metodologies innovadores i creatives i en un entorn col·laboratiu obert a tota la ciutadania.

A.B.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal