fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Reunió amb l'Ajuntament per millores de la línia d'autobús 685 -Serveis- 01/10/2018

El regidor de Transport Públic, Fran Sánchez, es va reunir el passat dijous, 27 de setembre, amb un grup de dones usuàries de la línia d'autobusos 685 (Tiana-Montcada), servei que realitza l'empresa Font. Aquesta reunió va celebrar-se a proposta del regidor, en conèixer l'existència d'aquest grup de dones que s'autoanomena 'Les noies del 685'. L'objectiu era conèixer de primera mà la realitat d'aquesta línia i les seves reivindicacions, les quals Sánchez s'ha compromès a gestionar.

Reunió amb l'Ajuntament per millores de la línia d'autobús 685 -Imatge 1-

La principal demanda és que la línia també circuli a l'agost, ja que a l'estiu arriben a caminar fins a 90 minuts per arribar a la feina. També demanen més freqüència de pas, que actualment és d'un autobús per hora, de dilluns a divendres, així com altres millores ens els vehicles que realitzen aquest trajecte. Reivindicacions, totes elles, que comparteix el regidor de Transport Públic. Sánchez, a més, ha volgut recordar que "l'Ajuntament va fer una aposta important per aquesta línia l'any passat, per tal que sigui utilitzada com a línia urbana", amb la creació, el novembre de 2017, de la targeta T-10 Urbana d'una zona.

El regidor ha explicat que continuarà les reunions de treball amb aquest grup d'usuàries, així com amb Autocares Font i la Generalitat, "amb l'objectiu de dignificar aquesta línia". Sánchez també ha explicat que està negociant amb el Departament de Territori i Sostenibilitat la instal·lació de noves parades de la 685, al CAP Pinetons i al Poliesportiu, les quals la Generalitat condiciona a l'augment d'usuaris d'aquesta línia.

A.B.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal