fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 9 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La 4a edició de la Nit de Tapes i Nit del Comerç arriba a Ripollet -Economia- 01/10/2018

La pròxima Nit de Tapes i Nit del Comerç serà el dissabte, dia 6 d'octubre, de les 20 a les 24 h. De moment, hi ha 16 comerços registrats, que es desplaçaran al carrer durant tot el dia. A més de l'organització de parades al carrer, els ripolletencs i les ripolletenques podran degustar una gran varietat de tapes al Mercat Municipal, els infants podran fer de comerciants a la fira 'Fem de Botiguers' i hi haurà música i actuacions a diversos punts de la població per amenitzar la nit.

La 4a edició de la Nit de Tapes i Nit del Comerç arriba a Ripollet -Imatge 1-La 4a edició de la Nit de Tapes i Nit del Comerç arriba a Ripollet -Imatge 2-

La presentació del cartell de la fira es va fer en una roda de premsa al Mercat Municipal, el passat dijous, 27 de setembre, i va comptar amb la participació de Pilar Castillejo, regidora de Comerç, Indústria i Mercat Municipal; Sergi Semper, president de la UCR; Susana Rodríguez, de l'associació de venedors del mercat i Vicente Mor, de l'associació de Paradistes.

Quant a la nit de tapes, s'espera que hi participin 13 parades del Mercat Municipal, amb una mostra de productes artesans i km. 0. Com l'any passat, aquestes tapes costaran 1, 2 i 3 €, i les begudes, 1€. Algunes parades ja han avançat les noves tapes d'aquesta edició, com la tapa de sardina de Vicente Mor.

Les actuacions es faran a la plaça del Molí, les pistes de l'ESBAR, el carrer Padró i el carrer Nou, a més del Mercat Municipal, on el grup 'Fenya Rai' tocarà durant tota la vetllada. Els carrers Padró i Nou restaran tancats, des de la rambla fins al carrer de Sant Joan (Padró) i fins a Anselm Clavé (Nou), on es podran fer degustacions als forns l'Alzina i La Salut, a més de trobar una oferta comercial molt interessant.

Les actuacions comptaran amb la participació voluntària de les entitats Ripollet Country Line Dance, The Fleky's Crew, Duo Fitness, Innedit Dance Complex, Gimnàs Gali, SB Dance i Associació Racons per Gaudir. A la rambla de Sant Esteve, a les 22.30 h, La Boutique de l'Asun farà una desfilada de moda, acompanyada de l'actuació de SB Dance. A les 23.15 h està prevista una actuació conjunta de totes les entitats a la plaça del Molí, com a final de festa.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal