fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 de juliol de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
S'obren les inscripcions per a la fira infantil 'Fem de Comerciants' -Economia- 06/09/2018

La mainada de fins a 12 anys es podrà convertir en botiguers el dissabte, 6 d'octubre, de 18 a 21h, amb motiu de la fira "Fem de Comerciants". La Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) organitza aquest esdeveniment en paral·lel a la Nit del Comerç Local, que es durà a terme a la rambla de Sant Esteve, a l'alçada de la plaça de Pere Quart.

S'obren les inscripcions per a la fira infantil 'Fem de Comerciants' -Imatge 1-S'obren les inscripcions per a la fira infantil 'Fem de Comerciants' -Imatge 2-

Segons la UCR, aquesta activitat té un objectiu educatiu i lúdic i potenciar unes actituds socials positives. Per aquest motiu, cada infant aportarà joguines, llibres i altres objectes que ja no facin servir i els podran vendre a preus simbòlics. Els infants hauran d'anar acompanyats per un adult responsable en tot moment.

La participació estarà limitada a 25 parades, que s'assignaran per ordre de sol·licitud i s'organitzarà una reunió informativa prèvia a la fira per aclarir les normes d'assistència. Les inscripcions es poden fer del 3 al 21 de setembre, per correu electrònic a la UCR: ucr@ucripollet.cat.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal