fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 12 de novembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El servei R-Bici no tanca les seves portes fins al novembre -Serveis- 07/09/2018

L'Ajuntament de Ripollet va decidir allargar el servei gratuït de bicicletes R-Bici fins al 9 de novembre, en comptes de tancar les seves portes a finals de setembre, per l'augment progressiu de la demanda durant els últims anys. Amb aquesta prestació es pretén millorar la mobilitat dels ciutadans de Ripollet, així com la seva qualitat de vida i promoure el coneixement de la natura.

El servei R-Bici no tanca les seves portes fins al novembre -Imatge 1-

Totes les persones interessades en llogar una bicicleta per unes hores poden adreçar-se al mòdul ubicat al costat del riu Ripoll i de la via ciclable del marge esquerre del riu els dijous, de 8 a 12 h i de 18 a 21 h, i els divendres, dissabtes i diumenges, de 8.30 a 12 h i de 18 a 21 h. Per accedir a una bicicleta, només cal portar el document d'identificació.

Totes les bicicletes han estat donades per la ciutadania. El personal contractat per aquest servei, a més de portar a terme tasques administratives, s'encarrega de reparar i posar a punt les bicicletes. L'Ajuntament fa una crida a tots els veïns i veïnes que tinguin bicicletes en desús o peces, perquè les portin al mòdul de l'R-Bici i, així, millorar el servei i fomentar la reutilització.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal