fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 6 de juny de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'institut Palau Ausit aconsegueix un or i un bronze al Catskills 2018 -Educació- 10/07/2018

Un any més, l'Institut Palau Ausit de Ripollet ha aconseguit un paper destacat en les dues modalitats en les que ha competit al campionat de Catalunya de formació professional, que se celebra cada dos anys. Daniel Martínez Mesa s'ha classificat en primera posició en l'ofici de Control Industrial, mentre que Víctor Fernández Zaragoza i Daniel Encinas Díaz van quedar en tercera posició en Mecatrònica. Tots tres van rebre la seva medalla de la mà del Conseller d'Educació Josep Bargalló, el passat dijous, 5 de juliol, a la seu de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, a Barcelona.

L'institut Palau Ausit aconsegueix un or i un bronze al Catskills 2018 -Imatge 1-L'institut Palau Ausit aconsegueix un or i un bronze al Catskills 2018 -Imatge 2-L'institut Palau Ausit aconsegueix un or i un bronze al Catskills 2018 -Imatge 3-L'institut Palau Ausit aconsegueix un or i un bronze al Catskills 2018 -Imatge 4-

Amb l'or a la mà, Daniel Martínez, amb l'ajuda del seu tutor, Óscar Matés, s'haurà de preparar ara per competir al Spainskills, que tindrà lloc a Madrid, entre els mesos de febrer i març de 2019. Aquesta és la segona vegada consecutiva que el representant del Palau Ausit aconsegueix la primera posició a Control Industrial. Daniel Encinas i Víctor Fernández, alumnes de 2n de Mecatrònica i amb Manel Prades com a tutor, van aconseguir un meritori 3r lloc i una alta puntuació, d'un total de 10 equips que es van presentar.

Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d'ensenyaments professionals d'arreu del territori català competeixen en 33 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant. El Catskills està finançat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Fotos: Institut Palau Ausit

R.H.AGENDA

Horaris per a les sortides al carrer durant la fase 1

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajudes al lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal