fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Més d'un centenar de voluntaris de l'institut Lluís Companys fan possible la 2a Festa Solidària -Educació- 11/06/2018

Tot i la pluja, que va fer suspendre alguns dels actes programats el passat 3 de juny per LC-Solidaritat de l'Institut Lluís Companys, el centre va celebrar la seva segona Festa Solidària, amb una bona participació. I tot va ser possible gràcies a la implicació d'un centenar de voluntaris, entre ells pares, mares, professorat i alumnes, que van treballar per una mateixa causa, la de destinar els diners recollits a entitats que treballen i ajuden els infants de Ripollet. Així, enguany seran el Centre d'Esplai La Gresca i Creu Roja Joventut els beneficiaris de la festa.

Més d'un centenar de voluntaris de l'institut Lluís Companys fan possible la 2a Festa Solidària -Imatge 1-Més d'un centenar de voluntaris de l'institut Lluís Companys fan possible la 2a Festa Solidària -Imatge 2-Més d'un centenar de voluntaris de l'institut Lluís Companys fan possible la 2a Festa Solidària -Imatge 3-Més d'un centenar de voluntaris de l'institut Lluís Companys fan possible la 2a Festa Solidària -Imatge 4-Més d'un centenar de voluntaris de l'institut Lluís Companys fan possible la 2a Festa Solidària -Imatge 5-

Un dels actes més destacats de la jornada va ser la cursa solidària, amb un recorregut de 3 km i on van participar un total de 112 corredors. Els guanyadors van ser:
Categoria Masculina: Mohamed Ali, Juan Gonzalez i José Valero
Categoria Femenina: Pilar Graugés, Isabel García i Merche Real
Categoria -14 anys: Ilias Taktak, Joel Rey i Aniol Rodero
Categoria-14 femenina: Carla Gelabert, María Gálvez i Olga Castillo.
A més es van donar tres reconeixements més, a la persona de més edat que va prendre la sortida, la més jove i a la família amb més corredors.
També es va fer la rifa dels regals dels patrocinadors. Els números premiats van ser: el 458 taronja (porteria portàtil i pilota de Decathlon Terrassa); el 814 blau (Smartbox, caixa d'experiències), i el 469 taronja (curs de conducció segura).

L'objectiu era celebrar activitats durant tot el dia al parc del riu Ripoll, però abans de les 13 h, un cop finalitzada l'actuació de Danza Joven, es van haver de suspendre per la pluja. Així, al gimnàs del centre van continuar amb les actuacions d'Epidemic Dance Show i les que havien preparat els mateixos alumnes. Després del dinar de germanor, van continuar la festa amb música i l'actuació de l'Associació 3 pasos. El fi de festa, amb el Holi, es farà al centre, el dijous 14 de juny.

Des del centre, han volgut agrair la seva col·laboració a totes les entitats locals que van participar, així com a l'ASSIR Ripollet, Policia Local i Protecció Civil.
Fotos: Aj. Ripollet i Institut Lluís Companys
R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal