fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Drets Socials
"Pensa en gran" reflexiona sobre l'edifici i els serveis del futur equipament per a la gent gran -Drets Socials- 11/06/2018

Dijous 7 de juny, el procés participatiu per pensar el futur equipament per a la gent gran de Ripollet "Pensa en gran", va entrar en la fase de diagnosi ciutadana, en la qual es recolliran totes les aportacions i idees recollides a peu de carrer a través d'enquestes, unes 200, del web participa.ripollet.cat i del grup participatiu format per una quarantena de persones. Per tal d'oferir eines per elaborar la proposta final d'equipament, es van organitzar, a l'Escola Els Pinetons, dues xerrades.

"Pensa en gran" reflexiona sobre l'edifici i els serveis del futur equipament per a la gent gran -Imatge 1-"Pensa en gran" reflexiona sobre l'edifici i els serveis del futur equipament per a la gent gran -Imatge 2-"Pensa en gran" reflexiona sobre l'edifici i els serveis del futur equipament per a la gent gran -Imatge 3-"Pensa en gran" reflexiona sobre l'edifici i els serveis del futur equipament per a la gent gran -Imatge 4-

La primera, tenia com a nom "Model arquitectònic del futur equipament per a la gent gran de Ripollet". Jordi Fortuny, arquitecte municipal de l'Ajuntament de Ripollet, va exposar algunes característiques del terreny on s'hauria d'ubicar el nou equipament, el qual és de propietat municipal patrimonial i té 19.000 m². Marc Obradó, arquitecte d'EXE Arquitectes, també va participar en la xerrada exposant alguns dels seus projectes com a exemple d'edificis sostenibles, respectuosos amb el medi ambient i autosuficients energèticament. També va suggerir diferents aspectes a tenir en compte pel grup participatiu a l'hora de dissenyar l'equipament.

L'altra part de la trobada, va ser una xerrada titulada "Quins serveis ha d'oferir el futur equipament per a la gent gran de Ripollet". Representants de diversos equipaments van presentar els seus serveis. Hi van intervenir Cristina Patón, directora de la Residència, Centre de dia i Casal de la Trinitat Nova; Adela Martínez, directora del Centre de dia Can Vargas; Antonia Martínez, directora dels pisos tutelats de Rubí; i Francisco Fernández, coordinador tècnic del Servei d'Ajut Domiciliari (SAD) a Ripollet.

La pròxima sessió oberta a tota la ciutadania serà dijous 21, a les 17.30 h, on s'organitzaran xerrades que giraran al voltant del final de la vida i la mort i com es gestiona aquest procés i la planificació d'un equipament pensant en el seu futur.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal