fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Associació Cultura i Tradició estendrà les seves catifes florals aquest diumenge -Cultura- 01/06/2018

L'Associació Cultura i Tradició celebra el Corpus omplint de flors, un any més, els carrers de Ripollet, aquest diumenge 3 de juny. El nucli antic del municipi acollirà les catifes florals elaborades per l'entitat, de 7 h del matí a 20 h de la tarda. Les persones que vulguin col·laborar en la preparació, amb la recollida i tallada de flors, poden adreçar-se al carrer dels Afores, número 11, dissabte 2 de maig, a partir de les 17 h.

L'Associació Cultura i Tradició estendrà les seves catifes florals aquest diumenge -Imatge 1-

En el marc d'aquesta celebració, l'entitat també ha programat diverses activitats complementàries a les catifes florals, com són les exposicions fotogràfiques que es podran visitar al carrer dels Afores, número 14: "Corpus 2017" i "Projecció internacional de les catifes de Ripollet". L'horari de visites serà d'11 a 14 h i de 17.30 a 19.30 h. També es realitzaran les tradicionals enramades a la plaça de l'Onze de Setembre i es podrà veure "L'ou com balla" a l'absis de l'Església de Sant Pere, totes dues activitats enmarcades, també, dins els "Espais amb encant"

A la tarda, a les 18.30 h, tindrà lloc la missa solemne a l'església parroquial i, a continuació, a les 19.30 h, la processó de Corpus pels carrers de la Salut, la pl. Clos, dels Afores, Dr. Figarola, del Sol, Anselm Clave, Nou, Montcada, pl. Onze de Setembre, Sant Joan, Padró, Anselm Clavé, Nou i Església. La processó comptarà amb l'acompanyament musical de la banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès.

S.R.

(Fotografia: catifa floral de Ripollet Cultura i Tradició per a la celebració del Corpus, el 2017)



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal