fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 21 d'octubre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Finalitzen les activitats de les dues Jugatecambiental -Medi Ambient- 31/05/2018

Aquest mes de maig han finalitzat les dues Jugatecambiental que es fan al municipi: la del parc dels Pinetons, a cÓrrec de l'Associaciˇ Ripollet Natura i la del parc Massot, a cÓrrec de La Gresca. Abans de la cloenda, el 27 de maig, el passat diumenge 20 de maig totes dues van participar en el primer Bioblitz MetropolitÓ, que l'AMB amb la colĚlaboraciˇ dels ajuntaments va portar a terme a la xarxa de parcs i platges. A Ripollet, prop de 50 persones van participar en les activitats d'anellament i observaciˇ d'ocells organitzades a les dues Jugatecambiental.

Finalitzen les activitats de les dues Jugatecambiental  -Imatge 1-

Es tractava d'una jornada de ciŔncia ciutadana i recerca naturalista, que va ser tot un Ŕxit, amb mÚs de 1.200 participants. Un total de 35 Jugatecambientals van fet censos d'espŔcies adaptats a les particularitats de cada espai natural. Totes les dades obtingudes durant aquesta jornada s'han bolcat a les plataformes Ornitho i Ocells del JardÝ de l'Institut CatalÓ d'Ornitologia (ICO), i tambÚ han quedat recollides al web de l'AMB a travÚs del visor de fauna.

Al Bioblitz del parc dels Pinetons van participar unes 40 persones, que van aprendre l'ofici d'anellador i van poder escoltar el cant dels ocells. Tot i la calor, van aconseguir anellar dos ocells, un gafarro i un pardal, per˛ van observar i escoltar un total de 19 espŔcies, de les quals 13 eren protegides. Els participants al parc de Massot van observar un total de 24 espŔcies, 15 d'elles protegides.
Foto: sessiˇ d'anellament al parc dels Pinetons, el passat 20 de maig.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal