fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 21 d'octubre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim Ripollet aposta per una mobilitat al servei de les persones al carrer de Sant Jaume -Política- 30/04/2018

El grup municipal de Decidim considera que Ús un pas mÚs en la seva aposta per una mobilitat al servei de les persones que humanitzi mÚs el municipi.

Decidim Ripollet aposta per una mobilitat al servei de les persones al carrer de Sant Jaume -Imatge 1-

Segons el comunicat emŔs de Decidim Ripollet, el carrer de Sant Jaume "Ús un dels punts negres pel que fa a la mobilitat del municipi, amb una gran intensitat de trÓfic i alta contaminaciˇ ambiental i ac˙stica". A mÚs, compta amb la "presŔncia de molts habitatges i una escola, que des de la seva creaciˇ reclamava solucions pels problemes d'accessibilitat i seguretat pels infants". Per aquests motius, "en diverses assemblees de ve´ns es proposÓ aquest canvi circulatori i es ratificÓ en l'assemblea de Can Mas dels Barris al Cor".

Un canvi amb participaciˇ ve´nal
Des del grup municipal, creuen que "un dels grans valors de la remodelaciˇ del carrer de Sant Jaume Ús que s'ha basat en un procÚs participatiu" que ha tingut en compte les aportacions del ve´nat. Segons Decidim Ripollet, la remodelaciˇ del trÓnsit s'ha fet a poc a poc i consultant a la gent que viu allÓ: primer es va efectuar la supressiˇ de l'aparcament i l'ampliaciˇ de voreres, traslladant els aparcaments suprimits al carrer Ind˙stria.

"Els canvis han estat senyalitzats convenientment i la Policia Local ha informat els usuaris d'aquests canvis", afirma la formaciˇ polÝtica en el seu comunicat. TambÚ admeten que "Ús possible que hi hagi encara algunes disfuncions", pel que fa als canvis que hi ha hagut, per˛ consideren que "la participaciˇ ve´nal farÓ possible corregir-les".

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal