fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Obert el període de votació per triar el cartell de la Festa Major 2018 -Cultura- 30/04/2018

La ciutadania podrà votar el seu cartell preferit des del 30 d'abril i fins a l'11 de maig. Libèl·lula, Triple S i Bismuth són els tres finalistes del Concurs cartells de la Festa Major d'enguany, segons es va decidir a la Comissió de la Festa Major del passat 24 d'abril.

Obert el període de votació per triar el cartell de la Festa Major 2018 -Imatge 1-

Votacions presencials i online
Les votacions es podran efectuar de dues maneres:
- Presencialment, a l'urna situada al Centre Cultural, amb les butlletes que hi ha a disposició de qui ho vulgui o bé les que apareixen publicades a les edicions de l'InfoRipollet, la Revista de Ripollet i el Ripollet al Dia.
- Online, des del web de la Festa Major, on hi ha les tres propostes i l'enllaç a participa.ripollet.cat, a través del qual es farà la votació final.

Enguany, s'han rebut un total de 26 propostes, incloent-hi la d'un menor d'edat, que va necessitar l'autorització dels seus pares, tal com estableixen les bases del concurs.

Les temàtiques de les propostes van ser molt variades, des del realisme al surrealisme i passant per les influències de les noves tecnologies. Però tot amb un denominador comú: la simbologia i color de la ciutat, com el pollet o els símbols dels actes més populars de la programació de la Festa Major.

Tal com estableixen les bases, el guanyador rebrà un premi de 600 €, i es coneixerà el dia 22 de maig, al Centre Cultural, amb l'escrutini obert al públic, que tindrà lloc a les 20 h.

Nou web de la Festa Major
Aquest any, la Festa Major estrenarà un nou web, amb el qual es podrà seguir tota la informació, a més de les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i YouTube.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal