fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Una cinquantena de persones es manifesten contra el Pla Paneuropeu de Pensions Individuals -Societat- 30/04/2018

Una cinquantena de persones s'han concentrat aquest matí a la plaça de Pere Quart, en una manifestació convocada per la Marea Pensionista Ripollet, per presentar a l'Ajuntament una moció en contra del Pla Paneuropeu de Pensions Individuals.

Una cinquantena de persones es manifesten contra el Pla Paneuropeu de Pensions Individuals -Imatge 1-Una cinquantena de persones es manifesten contra el Pla Paneuropeu de Pensions Individuals -Imatge 2-Una cinquantena de persones es manifesten contra el Pla Paneuropeu de Pensions Individuals -Imatge 3-

La concentració, que incloïa pensionistes i no pensionistes, s'ha manifestat fent una marxa fins a l'Ajuntament per presentar una moció en protesta al Pla de Producte Paneuropeu de Pensions Individuals (PEPP) que proposa la Comissió Europea. Es tracta d'una manifestació que s'està fent a altres ajuntaments de tot l'estat. "Volem que l'Ajuntament ens doni suport i que enviïn les actes i suficients avisos als seus representants de la Unió Europea perquè no recolzin les intencions que té la Comissió", segons ha explicat el president de la Marea Pensionista Ripollet, Josep Ferrús.

Amb aquest nou reglament, la Unió Europea estaria apostant per un empobriment del Sistema Públic de Pensions, en favor dels plans privats, segons fonts de la Marea Pensionista. "Estan proposant una gran desgravació final per part dels estats i hem d'anar en contra d'això", ha reivindicat Ferrús.

5 de maig, manifestació a Barcelona
La Marea Pensionista ha convocat una manifestació a Barcelona el pròxim dissabte, 5 de maig, en suport de les pensions, sota el lema "Insistir, persistir, resistir, nunca desistir". Des de Ripollet, s'ha organitzat una sortida en autocar perquè la gent que ho vulgui pugui anar fins a l'Esportiu Municipal Vall d'Hebron, que és on tindrà lloc la manifestació. El preu és de 6 € i s'ha de reservar lloc trucant al telèfon 644 267 731. La sortida des de Ripollet serà a les 15.30 h al Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus i des de Cerdanyola, davant del Pavelló Municipal Can Xarau Paco Arpide.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal