fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Cs reclama mesures per reduir l'atur femení -Política- 17/04/2018

El grup municipal de Ciutadans (Cs) de l'Ajuntament de Ripollet, a través d'un comunicat, demana a l'equip de govern que prengui "decisions urgents per millorar les taxes de desocupació femenina". En aquest, s'exposen algunes xifres de l'atur al municipi i Josep Gabarra, portaveu i regidor de Cs Ripollet, en destaca "'la gravetat' que es mantinguin mes a mes les xifres alarmants de l'informe mensual Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental, que situa Ripollet com el tercer municipi de la comarca amb més desocupació en general (solament superat per Badia del Vallès i Rellinars), i molt per sobre de la mitjana comarcal". Gabarra fa referència, específicament, a la taxa d'atur femenina: "Ripollet és el tercer municipi de la comarca quant a dones en atur, amb un 17,8 al febrer i un 17,3 al març".

Cs reclama mesures per reduir l'atur femení -Imatge 1-

Davant les dades exposades, Gabarra qualifica de "fracàs" la tasca de la regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament, ja que "els informes de l'Infoatur demostren que no s'està avançant en aquest àmbit". El portaveu demana a l'equip de govern que es "treballi de debò per reduir la desigualtat entre homes i dones" i realitzin "estudis sobre la desocupació local des de la perspectiva de gènere que permetin aplicar mesures correctores al més aviat possible".

S.R.

(Fotografia: Josep Gabarra, portaveu i regidor de Cs Ripollet, en una de les seves intervencions al ple municipal del mes de gener)noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal