fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Acció Fotogràfica Ripollet escalfa motors amb sortides i xerrades, abans de Sant Jordi -Cultura- 17/04/2018

Al marge dels cursos i exposicions individuals i col·lectives que Acció Fotogràfica fa de forma habitual, aquest mes d'abril l'entitat està portant a terme altres activitats, com ara sortides i xerrades, en col·laboració amb altres entitats, escoles o equipaments com la Casa Natura i la Biblioteca. Després d'un cap de setmana intens, Acció ja es prepara per a la celebració de Sant Jordi a Ripollet. Diumenge, 22 d'abril, realitzarà una gimcana infantil, d'11 a 13 h, per a infants d'entre 5 i 13 anys, i intal·larà un photocall.

Acció Fotogràfica Ripollet escalfa motors amb sortides i xerrades, abans de Sant Jordi -Imatge 1-Acció Fotogràfica Ripollet escalfa motors amb sortides i xerrades, abans de Sant Jordi -Imatge 2-Acció Fotogràfica Ripollet escalfa motors amb sortides i xerrades, abans de Sant Jordi -Imatge 3-Acció Fotogràfica Ripollet escalfa motors amb sortides i xerrades, abans de Sant Jordi -Imatge 4-

El passat dijous, 12 d'abril, va oferir a la Biblioteca una xerrada sobre la creació d'un fotollibre o àlbum de fotos digital, en el marc de l'Any del Lllibre. Dissabte, 14 d'abril, va oferir un taller de fotografia i edició a càrrec de Jordi Fernández, a l'escola Els Pinetons. Es tracta també de la primera col·laboració amb aquest centre, que valoren com tot un èxit. Tot i el mal temps i la pluja, l'entitat assegura que "van sortir unes fotos ben maques i la gent va aprendre molt".

Per últim, diumenge 15 d'abril es va inaugurar l'exposició "I Memorial Ramón Lorenzo" a la Casa Natura de Ripollet, on restarà durant força temps, amb l'objectiu que "la població de Ripollet descobreixi i redescobreixi les meravelloses fotografies de natural del nostre estimat company Ramón i les participants i guanyadores d'aquest concurs", ha explicat Joan Gorchs, president d'Acció. Després de la inauguració de la mostra, es va fer una passejada pel riu, tot fent fotos de la seva flora i fauna.

Fotos: Acció Fotogràfica Ripollet

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal