fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Celebrada la primera reunió intermunicipal de la Taula d'entitats de l'Economia Social i Solidària -Economia- 15/03/2018

El dilluns, 12 de març, va tenir lloc a la seu del Patronat Municipal d'Ocupació de l'Ajuntament de Ripollet la primera Jornada de la Taula d'entitats de l'Economia Social i Solidària (ESS) dels municipis de Ripollet, Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès i Barberà del Vallès, dins del Projecte Intermunicipal per a l'impuls de l'ESS (SSEguim Treballant), i que ha comptat amb l'assistència d'entitats dels 4 municipis, com ara societats cooperatives, associacions, empreses d'inserció i centres especials de treball.

Celebrada la primera reunió intermunicipal de la Taula d'entitats de l'Economia Social i Solidària -Imatge 1-

La jornada tenia com a objectiu valorar l'interès de les diferents entitats convocades en formar un grup de treball estable per compartir inquietuds i necessitats comunes. Així, la iniciativa de l'Administració ha rebut una bona valoració per part dels participants. En concloure la sessió de treball, han decidit continuar la tasca iniciada en una segona reunió al juny, en la qual es treballaran les diferents propostes aportades. També s'ha acordat ampliar aquesta iniciativa a altres entitats que es vulguin afegir durant els pròxims mesos, fer un intercanvi d'informació entre les entitats participants, així com la voluntat de rebre notificació de les actuacions que s'estan realitzant des d'altres organismes supramunicipals de l'ESS, en els quals el Projecte SSEguim treballant participa, com ara l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i la Xarxa de Municipis per a l'Economia Social i Solidària.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal