fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La Protectora de Mataró alerta de la trobada de gossos perduts sense xip a Ripollet -Serveis- 15/03/2018

Entre el 9 i el 12 de març, la Societat Protectora d'Animals de Mataró va rebre als seus refugis un total de 30 gossos perduts, alguns d'ells trobats a Ripollet. D'aquests, només 16 han pogut ser retornats a les seves famílies. És per això que la protectora recorda que "els animals de companyia han d'anar identificats amb microxip i les famílies han de preocupar-se d'actualitzar les dades si es donen canvis d'adreça o de telèfon".

La Protectora de Mataró alerta de la trobada de gossos perduts sense xip a Ripollet -Imatge 1-La Protectora de Mataró alerta de la trobada de gossos perduts sense xip a Ripollet -Imatge 2-

L'entitat, que té conveni amb l'Ajuntament de Ripollet, explica que "l'abandonament i la irresponsabilitat provoquen patiment als animals i fan que les protectores ens sentim totalment impotents".

Campanya "Sóc responsable"
Recordem que fins al 5 de maig està en marxa la campanya d'enguany "Sóc responsable", organitzada per l'entitat FAADA per a la identificació de gossos, gats i/o fures a preus promocionals. Ripollet s'ha tornat a adherir a aquesta promoció, la qual està disponible als centres veterinaris Faunarama (c. de Sant Jaume, 77), Centre Veterinari de Ripollet (c. de Sant Lluís, 2, baixos) i Faunarama 2 (c. de Nostra Senyora dels Àngels, 16).

Els objectius de la campanya són identificar i esterilitzar el màxim nombre d'animals; informar de l'obligació legal d'identificar els animals, amb el microxip i la xapa corresponents, i de registrar-los al cens municipal; explicar els avantatges d'esterilitzar els animals tant per ells, com per les persones, així com reduir l'abandonament. Més informació a http://socresponsable.org.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal