fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Veïns i entitats de Pont Vell decidiran els usos i gestió del futur centre cívic del barri -Política- 14/03/2018

Amb l'objectiu de donar una solució a la manca d'espai en condicions per a que veïns i entitats del barri del Pont Vell desenvolupin les seves activitats, l'Ajuntament ha decidit endegar un procés participatiu per tal de decidir, de forma conjunta, el Pla d'usos, funcional i el model de gestió del futur centre cívic. Hores d'ara no se sap quin serà l'espai, donat els problemes jurídics que el consistori està trobant per tal d'adquirir el Celler Cooperatiu.

Veïns i entitats de Pont Vell decidiran els usos i gestió del futur centre cívic del barri -Imatge 1-

Així, tot i que no descarta el Celler, l'Ajuntament està estudiant, com a alternativa, l'adquisició d'un altre edifici de la zona de la carretera de l'Estació i el carrer de Nostra Senyora dels Àngels, per tal de "no allunyar-nos del centre d'influència del barri", explicava el regidor de Participació, David Fontanals. El regidor també va assegurar: "tenim un compromís clar que ha de ser el 2018 quan hem de tenir l'espai físic i el pla d'usos".

Fontanals també té clar que aquest futur espai "ha de tenir una funcionalitat veïnal, essent un espai de trobada dels veïns; ha de poder assumir el treball associatiu del barri i ha de ser un espai de referència al barri, però també al municipi".

Tres jornades de treball
El procés participatiu es desenvoluparà amb tres jornades de treball. A la primera, prevista pel 24 de març, es convocarà a les entitats del barri. Després de Setmana Santa es farà una segona trobada, de caràcter veïnal i una tercera jornada més vinculada a l'espai públic i a explicar sobre el territori el que es vol fer. De les tres jornades de treball es faran unes conclusions, que s'utilitzaran també per a fer el pla d'usos i funcional del nou espai.

El regidor de Participació, David Fontanals, va finalitzar la roda de premsa explicant que "Pon Vell té unes particularitats molt relaciones a l'entramat associatiu i volem facilitar que aquesta feina es pugui continuar fent".

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal