fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La dona, protagonista de les dues exposicions de març del Centre Cultural -Cultura- 07/03/2018

Aquest dijous, dia 8, s'inauguren oficialment les dues exposicions instal·lades al març, al Centre Cultural, coincidint amb el Dia internacional de la Dona.

La dona, protagonista de les dues exposicions de març del Centre Cultural -Imatge 1-La dona, protagonista de les dues exposicions de març del Centre Cultural -Imatge 2-La dona, protagonista de les dues exposicions de març del Centre Cultural -Imatge 3-

A les 18.30 h, tindrà lloc, a la Sala d'Art, la inauguració de la mostra de pintura de la jove artista montcadenca Srta. Mateixa. La seva obra, de traços enèrgics i viscerals, se centra en l'exploració de l'angoixa a través dels seus autoretrats, sota el títol "Miralls bruts"

AFOCER inaugurarà, a les 19 h, la mostra fotogràfica "D.O.N.E.S. Fotografies de l'Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER)", la qual pretén abordar l'evolució del paper de la dona, des d'una societat més tradicional fins al moment actual. Les imatges, obres dels socis de l'entitat, volen reflexionar sobre estereotips, rols socials i el sostre de vidre, concepte que s'utilitza per fer referència a la barrera que dificulta l'accés de les dones a nivells de responsabilitat.

L'entitat fotogràfica oferirà visites guiades gratuïtes, a càrrec de la seva comissària, els dies 10 i 16 de març, a les 11 h, i el 21 de març, a les 18 h.

"Miralls bruts" i "D.O.N.E.S" podran visitar-se fins al 31 de març.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal