fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Comitè de la vaga feminista de Ripollet omple el 8M d'accions reivindicatives -Societat- 07/03/2018

Les entitats locals Dones Feministes i Belladona, aquesta última creada fa tan sols uns dies com un col·lectiu feminista mixte i juvenil, han unit les seves forces per crear el Comitè de la vaga feminista, el qual ha organitzat activitats reivindicatives en suport a la vaga convocada el Dia internacional de la Dona. "Si nosaltres parem, el món s'atura" és el missatge.

El Comitè de la vaga feminista de Ripollet omple el 8M d'accions reivindicatives -Imatge 1-El Comitè de la vaga feminista de Ripollet omple el 8M d'accions reivindicatives -Imatge 2-

A les 6.30 h del matí, s'organitzaran piquets informatius als Quatre Cantons. A les 8.30 h, el Comitè ha preparat una acció titulada "Les dones, lesbianes i trans ens plantem", la qual convida tothom a apropar-se al Mercat Municipal amb el seu davantal, el qual s'ha convertit en un símbol de la campanya #penjaeldavantal. Aquesta convida totes les dones que es dediquen a les feines de casa o a la cura de familiars a penjar un element identificador a la porta, el balcó o la finestra de casa seva per donar visibilitat a aquestes feines no remunerades.

A les 12 h, està prevista una concentració a la plaça de Pere Quart, on es farà la lectura del manifest. Posteriorment, el Comitè de la vaga feminista organitza un dinar popular a la Torre Can Migrat. A la tarda, es convida tothom a assistir a la manifestació unitària convocada a Barcelona. Per això, a les 15.30 h, la plaça de Pere Quart es convertirà en el punt de trobada per anar "totes juntes cap a la manifestació a Bcn!". Per tal que tothom pugui assistir a la manifestació, el col·lectiu ofereix un servei d'acollida per a infants, de 16 a 22 h, a la Torre Can Mingrat.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal