fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El PMO contracta 23 persones per a tasques de suport a diversos departaments municipals -Economia- 07/03/2018

17 d'aquestes persones han estat contractades pel Patronat Municipal d'Ocupació, dins un nou Pla d'Ocupació Local mentre que les altres 6 formen part del primer dels tres projectes de Suport a les Actuacions Municipals (SAM), finançat per l'Àrea Entitat Metropolitana i l'Ajuntament. Totes elles estaven en situació d'atur.

El PMO contracta 23 persones per a tasques de suport a diversos departaments municipals -Imatge 1-El PMO contracta 23 persones per a tasques de suport a diversos departaments municipals -Imatge 2-

Pe que fa al Pla d'Ocupació Local, les 17 persones contractades, d'entre 27 i 65 anys, realitzaran tasques de suport a diversos departaments com la Brigada, Serveis Municipals, PAME i PMO durant un període de 10 mesos. Es tracta d'actuacions de caràcter temporal i d'interès general i social al municipi.

L'objectiu d'aquest pla d'ocupació és contribuir a rebaixar la taxa d'atur del nostre municipi, ajudar a millorar i fomentar l'ocupació i l'ocupabilitat de les persones i contribuir al desenvolupament econòmic del territori. Aquest pla també preveu facilitar, a través de l'experiència i la formació, la reactivació i el reciclatge professional de les persones que porten temps en situació d'atur, recuperant la seva autoestima i dotant-los d'una experiència professional de cara a la seva recerca de feina posterior, adquirint competències laborals.

Projecte SAM de l'Àrea Metropolitana i l'Ajuntament
Aquest mes de març s'ha iniciat el primer dels tres projectes de Suport a les Actuacions Municipals (SAM) que ha permès al Patronat Municipal d'Ocupació contractar 6 persones en situació d'atur, amb edats compreses entre els 29 i els 50 anys d'edat. El projecte SAM està finançat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i per l'Ajuntament de Ripollet i s'emmarca dins de les bases i directrius reguladores del Programa metropolità de suport a les polítiques socials Municipals 2016-2019.

En aquesta primera fase s'incorporen persones a diversos departaments de l'Ajuntament com Transport i Mobilitat, Protecció Animal, Urbanisme, Serveis Municipals, Informàtica i Salut pública. Totes elles compleixen el requisit de no haver participat en la darrera convocatòria del programa i haver estat a l'atur durant, almenys sis mesos inicialment. Els contractes de treball tenen una durada d'un any. En aquest temps es combinarà l'experiència professional amb sessions de formació per tal de millorar i fomentar l'ocupabilitat de les persones participants.

L'objectiu del projecte SAM és donar suport a les accions municipals destinades a facilitar la inserció laboral d'aquelles persones amb més dificultats, així com aquelles altres dissenyades per promoure l'activitat emprenedora i l'autoocupació.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal