fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 20 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
L'Ajuntament de Ripollet encarrega una auditoria sobre la gestió de personal i la contractació -Política- 06/03/2018

En un parell de mesos l'empresa Faura-Casas Auditors-Consultors haurà de lliurar a l'Ajuntament l'informe d'una auditoria de gestió, amb l'objectiu, segons la primera tinent d'alcalde Pilar Castillejo, "de veure d'on partíem, on estem i què podem fer per continuar millorant". Es tracta, doncs, d'un exercici de "responsabilitat" per tal de "seguir millorant la nostra gestió", tant de l'Ajuntament com dels tres patronats, quant al personal i la contractació administrativa.

L'Ajuntament de Ripollet encarrega una auditoria sobre la gestió de personal i la contractació -Imatge 1-

A l'auditoria, que té un cost de 9.680 euros, es compararà l'any 2015, quan Decidim va entrar a ocupar el govern municipal, i l'any 2017, en què ja s'havia fet la reestructuració de l'Ajuntament i la revisió i convocatòria d'un bon nombre de concursos administratius i adjudicacions. Segons la tinent d'alcalde, volen "detectar punts i processos crítics, analitzar les millores establertes i veure altres que es poden millorar" per tal de simplificar processos i fer-los més eficaços.

Aquesta auditoria es complementa, pel que fa a la gestió, amb el nou Pla director de Recursos Humans que està elaborant l'Ajuntament i amb altres processos paral·lels com la implantació de l'administració electrònica.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal