fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Ciutadans reclama accions municipals per fomentar la creació d'ocupació a Ripollet -Política- 06/03/2018

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Ripollet, Josep Gabarra, ha reclamat a l'equip de govern que s'impulsin "accions efectives per a la creació d'ocupació". En aquest sentit, Gabarra proposa millorar els polígons industrials i ha anunciat que sol·licitarà la celebració d'un ple extraordinari monogràfic.

Ciutadans reclama accions municipals per fomentar la creació d'ocupació a Ripollet -Imatge 1-

La formació taronja demanarà la celebració d'un ple extraordinari per tal d'abordar el tema de la situació de l'atur a Ripollet. Gabarra destaca que les dades de l'informe mensual Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental situen Ripollet "com la tercera població de la comarca amb més aturats solament superada per Badia del Vallès i Rellinars", amb una taxa d'atur del 14,2% aquest mes de gener.

Per al portaveu de Ciutadans, "és fonamental revitalitzar els polígons industrials de la ciutat, sobretot Cadesbank i el Molí d'en Xec, per aconseguir que siguin més atractius per a possibles inversors". En el comunicat emès, Gabarra ha destacat la necessitat que "el govern local es reuneixi amb tots els actors implicats, com la patronal i les associacions locals d'aturats, per buscar possibles solucions conjuntes que millorin la situació" i ha recordat que "s'ha de millorar el funcionament dels patronats municipals com ara el d'Ocupació".



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal