fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
El Casal de Joves obre un cicle de xerrades sobre #salutSEXual -Joventut- 07/03/2018

Aquest divendres, dia 9, a les 18 h arriba al Casal de Joves una xerrada sobre afectivitat i sexualitat, dins el cicle de xerrades #salutSEXual, que organitza l'Ajuntament de Ripollet, dirigides a joves d'entre 12 i 17 anys. El taller d'aquest divendres anirà a càrrec de Montserrat Martínez, responsable del Servei d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) del CAP II Cerdanyola-Ripollet.

El Casal de Joves obre un cicle de xerrades sobre #salutSEXual -Imatge 1-El Casal de Joves obre un cicle de xerrades sobre #salutSEXual -Imatge 2-

#salutSEXual: cicle de xerrades per a joves
A partir d'ara, el segon divendres de cada mes tindran lloc al Casal de Joves una sèrie de xerrades per resoldre els dubtes que tinguin els joves del municipi sobre sexualitat, afectivitat, relacions de parella i assetjament. La següent trobada serà el 13 d'abril, en la qual es parlarà d'anticonceptius, n'hi haurà una altra l'11 de maig sobre el coneixement del cos i, finalment, el 4 de juny es farà una xerrada que tractarà les relacions i l'abús de poder.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal