fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Una trentena de persones aturades s'insereixen al mercat laboral gràcies a dos programes del PMO -Economia- 01/02/2018

El Patronat Municipal d'ocupació ha contractat 31 persones gràcies als programes "Treball i Formació" i "Enfeina't", els quals tenen com a objectiu dinamitzar el mercat laboral i facilitar la inserció laboral de persones en situació d'atur.

Una trentena de persones aturades s'insereixen al mercat laboral gràcies a dos programes del PMO -Imatge 1-

El 29 de gener, 6 persones han estat contractades per un termini d'un any per fer tasques d'auxiliar de suport de manteniment en diverses dependències de l'Ajuntament, el Patronat Municipal d'Esports, la Brigada, el Patronat Municipal d'Ocupació i Medi Ambient. El Servei d'Ocupació de Catalunya i el Servei Públic d'Ocupació Estatal subvenciona el programa "Enfeina't", que té com a objectiu millorar les possibilitats de trobar feina de les persones en situació d'atur de llarga durada. De fet, les persones contractades feia més de 12 mesos que estaven aturades. Totes elles són residents a Ripollet d'entre 36 i 45 anys.

D'altra banda, el projecte "Treball i formació. Manteniment d'espais, equipaments i instal·lacions públiques a Ripollet" ha arribat a la seva segona edició contractant 25 persones que, també, es trobaven en situació d'atur de llarga durada. El programa, inclòs al Pla d'Acció Municipal per a la millora de l'ocupació del municipi, incideix en col·lectius vulnerables, ja sigui per la seva edat (majors de 45 anys) o perquè siguin beneficiaris de la Renda mínima d'inserció.

El projecte "Treball i formació" també suposa una millora directa per a la població, ja que entre les tasques que realitzaran les persones contractades hi ha el manteniment dels equipaments i espais naturals i la conservació i neteja de la via pública.

Els contractes també inclouen formació i seguiment per part dels tècnics que els acompanyaran, per tal de millorar la seva experiència ocupacional.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal