fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Aresta celebra el seu 1r aniversari amb una calçotada popular -Cultura- 01/02/2018

El col·lectiu popular L'Aresta va celebrar, diumenge 28 de gener, el seu primer aniversari amb una jornada de reflexió i oci a la plaça Joan Abad. Una taula d'experiències per parlar de poder popular, amb la participació del Casal de Joves La Xesca de Sant Cugat i representants del CFA Jaume Tuset, va donar el tret de sortida a la celebració. Es van posar sobre la taula qüestions com el treball per la cohesió social, la construcció del poble des dels barris o el protagonisme de la ciutadania.

L'Aresta celebra el seu 1r aniversari amb una calçotada popular -Imatge 1-L'Aresta celebra el seu 1r aniversari amb una calçotada popular -Imatge 2-L'Aresta celebra el seu 1r aniversari amb una calçotada popular -Imatge 3-L'Aresta celebra el seu 1r aniversari amb una calçotada popular -Imatge 4-L'Aresta celebra el seu 1r aniversari amb una calçotada popular -Imatge 5-

Laia González, una de les fundadores de l'Aresta, va voler agrair el suport i acolliment rebut per part dels veïns i veïnes de Ripollet durant el primer any de vida de l'entitat. Va voler destacar la gran participació del veïnat en les activitats que han organitzat i va fer una crida a la participació: "Necessitem més mans perquè tenim molts projectes al cap i segur que els veïns també en tenen. Entre tots podem aconseguir-ho. Si teixim comunitat entre nosaltres, tot és possible". L'Aresta es reuneix regularment els diumenges, a les 20 h, al Kftí. González ha animat tothom a unir-se a les seves assemblees i compatir noves propostes.

La calçotada popular, on es van cuinar uns 1.500 calçots, el concert de sobretaula de Sergi Estella i l'actuació dels Diables de Ripollet van portar els aires més festius a la jornada.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal