fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola recull el premi del Concurs d'Idees Innovadores -Economia- 14/12/2017

Aquest dimecres, 13 de desembre, representants de l'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola han recollit el premi de la 4a edició del concurs d'Idees Innovadores del Consell Comarcal del Vallès Occidental. El seu projecte, el càtering social "Menjar bo i just", té com a objectiu oferir menjars equilibrats tant a persones amb pocs recursos, a preus molt assequibles, com a entitats o empreses que contractin els seus serveis. La intenció de l'entitat és constituir-se com a cooperativa de treball associat.

L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola recull el premi del Concurs d'Idees Innovadores -Imatge 1-L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola recull el premi del Concurs d'Idees Innovadores -Imatge 2-L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola recull el premi del Concurs d'Idees Innovadores -Imatge 3-

Els quatre guanyadors del concurs, entre els que també hi ha Arte Paliativo, Bicinity Eco-lògic i Resident Odontologia, rebran deu hores d'assessorament personalitzat per treballar la idea de negoci i 2.500 €. A més, també tindran accés a serveis i recursos d'altres administracions locals, participaran en una trobada anual d'emprenedoria i la Xarxa d'Innovació Social del Vallès els donarà suport en la difusió i promoció dels projectes.

S.R.

(Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental)



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal