fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Taller de videocurrículum per l'alumnat d'integració social de l'INS Lluís Companys -Economia- 14/12/2017

El passat 27 de novembre dues tècniques de l'àrea d'orientació del Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) van dur a terme un taller de vídeo currículum amb els nois i les noies que actualment estan fent el segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Integració Social a l'institut Lluís Companys.

Taller de videocurrículum per l'alumnat d'integració social de l'INS Lluís Companys  -Imatge 1-

La sessió, de dues hores de durada, va centrar el seu contingut en els aspectes diferencials entre un currículum vitae tradicional i la seva versió més moderna i creativa: el videocurrículum. L'alumnat participant va poder elaborar aquesta eina de recerca de feina digital i van valorar molt positivament la temàtica innovadora de la sessió.

Al llarg de l'any el PMO posa a disposició dels centres educatius de Ripollet, tant de primària com secundària i adults, la possibilitat de realitzar diferents tallers de curta durada i temàtica específica relacionada amb aspectes d'ocupació. L'objectiu és aproximar l'alumnat del municipi a la realitat del mercat de treball actual, facilitar eines i recursos per a la recerca activa de feina i donar informació respecte emprenedoria i autoocupació.
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal