fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de novembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Un trenet recorrerà els eixos comercials de Ripollet durant les vacances de Nadal -Economia- 28/11/2017

L'Ajuntament de Ripollet, amb la col·laboració de la Unió de Comerciants de Ripollet, l'Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal, l'Associació de Concessionaris del Mercat Nou, el Gremi d'Hostaleria i el Gremi d'Instal·ladors, posa en marxa la campanya de Nadal 2017. La bona acceptació de l'edició del 2016, guanyadora del Premi Nacional a la millor iniciativa comercial de gestió pública de la Generalitat de Catalunya, ha fet que enguany creixi i s'adapti a les necessitats de les diverses entitats i comerços. "Hem tornat a ser capaços de lligar tot l'eix comercial del municipi i donar resposta a les seves diferències", ha comentat la tinenta d'alcalde Pilar Castillejo. De fet, la campanya s'ha obert a tots els establiments del municipi, fins i tot a aquells que no formen part de cap de les associacions de comerciants. Dels 197 establiments que s'hi han adherits, gairebé el doble respecte la campanya anterior, una cinquantena de comerços ho han fet a títol individual.

Un trenet recorrerà els eixos comercials de Ripollet durant les vacances de Nadal -Imatge 1-Un trenet recorrerà els eixos comercials de Ripollet durant les vacances de Nadal -Imatge 2-Un trenet recorrerà els eixos comercials de Ripollet durant les vacances de Nadal -Imatge 3-Un trenet recorrerà els eixos comercials de Ripollet durant les vacances de Nadal -Imatge 4-

Com a novetat d'enguany, un trenet farà una ruta interna pel municipi per connectar tots els eixos comercials coincidint amb les vacances nadalenques escolars: del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener fins al migdia. El recorregut s'iniciarà al barri de Can Mas, continuarà per Sant Andreu i la rambla Sant Jordi i enllaçarà amb Port Vell i Tiana. Els tiquets es podran adquirir als establiments adherits a la campanya i seran totalment gratuïts.

Els Arbres del Bosc Solidari tornaran als aparadors dels establiments de l'1 de desembre fins el 5 de gener. Enguany, s'ha creat un segon model d'arbre, de dimensions més petites, per adaptar-se a les diferents mides dels aparadors. Castillejo ha destacat, durant la presentació de la campanya, la voluntat "d'enviar missatges per fomentar el comerç inclusiu i determinats valor, no només el consum". Als arbres, es poden llegir paraules com "idees", "justícia", "solidaritat","proximitat", "somriure" i "pau".

Els premis que es poden aconseguir aquest any també han doblat el seu valor en relació a l'any passat. Hi ha 1.200 premis valorats en 10.000 €, en forma de vals de 10 € per bescanviar als diferents establiments o en vals de regal de productes de les parades del Mercat Municipal per valor de 10 €. Per utilitzar-los, no cal compra mínima i poden ser acumulables. A més, també es farà un sorteig, al gener, de cinc premis de 100 €. Tant els vals com les butlletes per participar en el sorteig es poden aconseguir en qualsevol establiment adherit a la campanya.

Enllumenat nadalenc als carrers de Ripollet

Ja s'ha aprovat l'adjudicació referent als llums de Nadal als carrers de Ripollet. Pròximament, començarà la seva instal·lació. La tinent d'alcalde ha explicat: "Encendrem els llums de Nadal però buscarem cert simbolisme que faci referència al moment polític que vivim".

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal