fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 16 de novembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola entre els guanyadors del Concurs d'Idees Innovadores -Economia- 28/11/2017

"Menjar bo i just", el càtering social de l'Associació Aturats/des Ripollet-Cerdanyola, ha estat un dels projectes guanyadors del IV Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Es tracta d'un càtering obert a tothom, però amb uns preus diferents per la gent necessitada o a l'atur i per la gent gran.

L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola entre els guanyadors del Concurs d'Idees Innovadores -Imatge 1-L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola entre els guanyadors del Concurs d'Idees Innovadores -Imatge 2-

Manel Navarro, president de l'Associació d'Aturats/des Ripollet-Cerdanyola, explica que el premi ha estat rebut amb molta alegria a l'entitat: "Ara toca celebrar-ho, però una vegada celebrat, cal posar-nos a treballar de nou". Assegura que "no és pel premi, sinó pel reconeixement d'un jurat de tècnics, universitaris i especialistes en la matèria". Navarro ha comentat que el proper pas no és només desenvolupar en projecte de cara al mercat, sinó que cal treballar conjuntament amb l'administració pública i, concretament amb Serveis Socials, per tirar endavant el seu càtering social.

El pròxim 13 de desembre, es celebrarà un acte oficial d'entrega de premis. Els quatre projectes guanyadors, entre els quals també hi ha Arte Paliativo, Bicinity Eco-lògic i Resident Odontologia, rebran una aportació econòmica de 2.500 euros cadascun i el suport d'una consultoria externa per a la maduració i millora de la idea, el contrast amb potencials clients, en l'elaboració del model de negoci i full de ruta del projecte. A més, tindran accés a serveis i recursos d´altres administracions locals i participaran en una trobada anual d´emprenedoria amb possibilitat de presentació a potencials inversors. Els projectes guanyadors també rebran suport de la comunitat de la Xarxa d'Innovació Social del Vallès per fer-ne difusió i promoció.

Entre els projectes finalistes, també hi havia un altre projecte ripolletenc: Ripolab Hacklab, una comunitat digital oberta a tothom que treballa per divulgar la tecnologia a tots els nivells socials i propiciar el seu estudi tant a les escoles com al nucli familiar.

(Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental)
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal