fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 27 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola entre els guanyadors del Concurs d'Idees Innovadores -Economia- 28/11/2017

"Menjar bo i just", el cÓtering social de l'Associaciˇ Aturats/des Ripollet-Cerdanyola, ha estat un dels projectes guanyadors del IV Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials del Consell Comarcal del VallŔs Occidental. Es tracta d'un cÓtering obert a tothom, per˛ amb uns preus diferents per la gent necessitada o a l'atur i per la gent gran.

L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola entre els guanyadors del Concurs d'Idees Innovadores -Imatge 1-L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola entre els guanyadors del Concurs d'Idees Innovadores -Imatge 2-

Manel Navarro, president de l'Associaciˇ d'Aturats/des Ripollet-Cerdanyola, explica que el premi ha estat rebut amb molta alegria a l'entitat: "Ara toca celebrar-ho, per˛ una vegada celebrat, cal posar-nos a treballar de nou". Assegura que "no Ús pel premi, sinˇ pel reconeixement d'un jurat de tŔcnics, universitaris i especialistes en la matŔria". Navarro ha comentat que el proper pas no Ús nomÚs desenvolupar en projecte de cara al mercat, sinˇ que cal treballar conjuntament amb l'administraciˇ p˙blica i, concretament amb Serveis Socials, per tirar endavant el seu cÓtering social.

El pr˛xim 13 de desembre, es celebrarÓ un acte oficial d'entrega de premis. Els quatre projectes guanyadors, entre els quals tambÚ hi ha Arte Paliativo, Bicinity Eco-l˛gic i Resident Odontologia, rebran una aportaciˇ econ˛mica de 2.500 euros cadascun i el suport d'una consultoria externa per a la maduraciˇ i millora de la idea, el contrast amb potencials clients, en l'elaboraciˇ del model de negoci i full de ruta del projecte. A mÚs, tindran accÚs a serveis i recursos d┤altres administracions locals i participaran en una trobada anual d┤emprenedoria amb possibilitat de presentaciˇ a potencials inversors. Els projectes guanyadors tambÚ rebran suport de la comunitat de la Xarxa d'Innovaciˇ Social del VallŔs per fer-ne difusiˇ i promociˇ.

Entre els projectes finalistes, tambÚ hi havia un altre projecte ripolletenc: Ripolab Hacklab, una comunitat digital oberta a tothom que treballa per divulgar la tecnologia a tots els nivells socials i propiciar el seu estudi tant a les escoles com al nucli familiar.

(Foto: Consell Comarcal del VallŔs Occidental)
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal