fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 19 de setembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Obertes les inscripcions als dos cursos del Programa de Formació Inicial del Patronat d'Ocupació -Economia- 21/09/2017

A finals de setembre acaba el període d'inscripció als dos nous cursos del Programa de Formació Inicial (PFI) que organitza l'Ajuntament de Ripollet a través del Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) i que han de començar a principis del mes d'octubre. El curs 2017-2018 es tornen a oferir dues especialitats: Auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals, i Auxiliar en imatge personal, perruqueria i estètica.

Obertes les inscripcions als dos cursos del Programa de Formació Inicial del Patronat d'Ocupació -Imatge 1-Obertes les inscripcions als dos cursos del Programa de Formació Inicial del Patronat d'Ocupació -Imatge 2-Obertes les inscripcions als dos cursos del Programa de Formació Inicial del Patronat d'Ocupació -Imatge 3-

La formació s'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el graduat de l'ESO ni estiguin treballant en l'actualitat. Els cursos tenen una durada de mil hores i s'estructuren en mòduls de formació general, per a l'adquisició de competències instrumentals bàsiques i mòduls de formació professional, per a l'assoliment de les competències professionals específiques. Aquests últims inclouen pràctiques en empreses i accions de seguiment i orientació de l'alumne.

Les persones interessades a accedir als cursos PFI s'han de dirigir al PMO (carrer de Sant Sebastià, 26) de 8.30 a 14 h i preguntar per Eva o Olalla.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal