fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 20 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Ciutadans planteja rebaixar la majoria de taxes i impostos municipals -Política- 21/09/2017

El grup municipal de Ciutadans ha avisat l'equip de govern de Ripollet que es mantindrÓ "ferm" en una sŔrie de rebaixes en els impostos i taxes municipals. Cal recordar que la formaciˇ taronja ha donat suport al govern local en les Ordenances Fiscals els dos darrers anys. "Aquest any Ciutadans no cedirÓ en res si no es pren el cistell sencer", ha manifestat el portaveu del partit, Josep Gabarra.

Ciutadans planteja rebaixar la majoria de taxes i impostos municipals -Imatge 1-

Aquest "cistell" inclou una rebaixa de l'IBI d'entre "el 5 i el 6%", una diferenciaciˇ en els rebuts entre l'habitatge habitual i altres que pugui tenir un propietari, una altra diferenciaciˇ entre els propietaris de vehicles que disposen de garatge i els que aparquen al carrer i, lligat amb l'anterior punt, rebaixar la taxa de guals. Una altra demanda de Ciutadans serÓ "interpretar a la baixa" la taxa de l'aigua.

Una altra demanda del partit liderat per Gabarra serÓ la taxa d'escombraries. A parer de Ciutadans, aquest rebut s'ha de redu´r i, en contrapartida, l'Ajuntament haurÓ de "pressionar" l'└rea Metropolitana de Barcelona perquŔ augmenti el que paga a l'Ajuntament per l'Ecoparc, que Ús de 120.000 euros. Una xifra "que no s'ha canviat en deu anys", segons Gabarra.

El lÝder de Ciutadans a Ripollet ha assegurat que aquestes demandes de rebaixes fiscals ja estaven dins el programa electoral de la formaciˇ taronja i que, desprÚs de dos anys de legislatura, "ja toca treballar pels problemes de la gent, que sˇn els temes prioritaris".

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal