fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 22 d'octubre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Biblioteca incorpora dos grups nous de lectura de còmic per a infants i joves -Cultura- 14/09/2017

Durant tot el setembre estaran obertes les inscripcions als clubs de lectura que oferirà aquesta temporada la Biblioteca de Ripollet. En total seran quatre els clubs de lectura, dels quals el d'adults n'és el més veterà amb més de 15 anys de funcionament. Conduït per l'especialista Alícia Gili, el club es reuneix un divendres al mes per llegir novel·les tant en català com en castellà i de tots els gèneres.

La Biblioteca incorpora dos grups nous de lectura de còmic per a infants i joves -Imatge 1-

Cal recordar que també hi haurà el club de lectura de teatre, en funcionament des de 2014. Aquest club està conduït per Mònica López, de l'associació Amics del Teatre, i les lectures d'aquest grup combinen peces que es poden veure al Teatre Nacional de Catalunya com muntatges que es representen a Ripollet.

Com a novetat, aquest any la Biblioteca inicia dos clubs de lectura de còmic. Un adreçat a infants de 8 a 12 anys i un altre per a joves de 13 a 16 anys. Aquests clubs són perfectes perquè infants i joves que gaudeixen del còmic i el manga puguin compartir la seva afició i fer nous amics. Les trobades d'aquests dos clubs seran un dijous al mes.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal