fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Arrenca la Setmana de la Mobilitat amb més novetats i sensibilització ciutadana -Serveis- 15/09/2017

Ripollet celebra del 16 al 30 de setembre la Setmana de la Mobilitat amb un programa extens que durarà dues setmanes i amb diverses novetats, com ara un circuit en cadira de rodes o una passejada animal. Dins el marc d'aquest programa d'actes, també es farà la instal·lació dels dos primers punts permanents de recàrrega elèctrica a Ripollet.

Arrenca la Setmana de la Mobilitat amb més novetats i sensibilització ciutadana -Imatge 1-

Una de les novetats del programa d'activitats d'enguany és la realització d'un circuit en cadira de rodes el dissabte 16. Segons Juan García, d'AFIS (Associació Funcional per la Integració Social). Hi haurà dues passades, una a les 12 h i l'altra a les 13 h. El dia 22 hi haurà com a novetats diferents activitats de sensibilització. Es realitzarà un recorregut a cegues, amb la col·laboració de l'ONCE; una activitat de sancions morals i també es faran jocs tradicionals, amb la col·laboració d'alumnes i docents de l'Institut Lluís Companys. D'altra banda, una altra novetat és la Passejada animal que tindrà lloc el dissabte 30, en la qual col·labora l'associació Animales Ripollet.

Aprofitant la Setmana de la Mobilitat, el dia 25 es farà la instal·lació dels dos primers carregadors elèctrics de Ripollet: un al parc del Riu Ripoll i un altre al carrer de les Escoles. I igual que l'any passat, hi haurà un concurs fotogràfic a través de la xarxa Instagram durant tota la Setmana de la Mobilitat, seguirà havent-hi el R Bici de lloguer gratuït de bicicletes i es farà el tall del carrer de Balmes el dia 22 durant tot el dia.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal