fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Grup d'Estudis Ripolletencs presenta un monogràfic sobre Anselm Clavé -Cultura- 14/09/2017

El pròxim dijous 14, el Grup d'Estudis Ripolletencs (GER) presentarà el segon número de la revista 973, que en aquesta ocasió és un monogràfic sobre Anselm Clavé. L'acte tindrà lloc al Centre Cultural a les 19 h.

El Grup d'Estudis Ripolletencs presenta un monogràfic sobre Anselm Clavé -Imatge 1-El Grup d'Estudis Ripolletencs presenta un monogràfic sobre Anselm Clavé -Imatge 2-El Grup d'Estudis Ripolletencs presenta un monogràfic sobre Anselm Clavé -Imatge 3-

El mateix Grup d'Estudis Ripolletencs també ha fet l'exposició 'Una llarga història de 140 anys de la Societat Coral "El Vallès" de Ripollet', que es pot visitar fins al 26 de setembre al Centre Cultural. La mostra, que combina imatges fotogràfiques, objectes i documents oficials de l'entitat, ha estat elaborada per Ramon Martos i Josep Teruel, membres del GER.

D'altra banda, dins el mateix programa d'activitats de l'Any Clavé, el divendres 15 es realitzarà el concert en petit format que s'havia de fer al juliol, però que va quedar posposat. Finalment, el concert tindrà lloc a la seu de la Societat Coral "El Vallès" a les 20.30 h i anirà a càrrec de Jordi Romero & Friends. Es tracta d'un acte gratuït emmarcat dins la celebració del 140è aniversari de la Societat Coral "El Vallès" i de l'Any Clavé.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal