fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
El Martinet agraeix el suport pel seu projecte d'escola institut -Educació- 24/07/2017

L'Associació de Famílies d'Infants (AFI) de l'escola El Martinet i el mateix centre educatiu han agraït "el suport de les formacions polítiques" al projecte d'institut escola aprovat en el darrer Ple Ordinari amb els vots favorables de totes les formacions i l'abstenció del PP. L'AFI i l'escola també agraeixen el suport "dels veïns i veïnes del barri de Can Mas a través de la seva Associació de Veïns". En un comunicat, l'AFI i l'escola asseguren que aquests suports "ens dóna força per seguir somiant i treballant perquè l'escola institut El Martinet sigui una realitat en un futur pròxim".

El Martinet agraeix el suport pel seu projecte d'escola institut -Imatge 1-

El suport polític es va formalitzar amb l'aprovació d'una moció que "suposa un gran èxit en l'àmbit municipal i dóna la força necessària al projecte per aconseguir els suports necessaris al Parlament de Catalunya". Una moció que també tenia l'aval del Consell Escolar Municipal i que incloïa la petició de l'escola Els Pinetons d'esdevenir també escola institut.

Les famílies d'El Martinet "desitgem una secundària pública que continuï amb el projecte pedagògic de l'escola, un referent pedagògic en l'àmbit nacional i internacional", i demanen al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya "la creació de l'escola institut per a poder seguir gaudint d'una educació en línia amb el projecte de l'escola en l'etapa de la secundària". En aquest sentit, el projecte d'escola institut El Martinet, "no només suposarà poder garantir la continuïtat de la línia pedagògica a tots els infants de l'escola, sinó que contribuirà a millorar la situació de l'ensenyament secundari a Ripollet desmassificant les aules de l'Institut Can Mas".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal