fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Crida a donar bicicletes per a infants al servei de préstec R-Bici, que torna a estar en marxa -Serveis- 08/06/2017

Ha tornat a arrencar el servei de préstec de bicicletes R-Bici. Fins al 30 de setembre es podran llogar gratuïtament bicicletes reciclades al mòdul instal·lat al parc del Riu Ripoll. Els horaris són els dijous de 8 a 12 h i de 18 a 21 hores i de divendres a diumenge de 8.30 a 12 i de 18 a 21 hores.

Crida a donar bicicletes per a infants al servei de préstec R-Bici, que torna a estar en marxa -Imatge 1-

Les persones encarregades del servei, a més de realitzar les tasques administratives derivades del préstec, realitzen el manteniment i reparació de les bicicletes i també donen servei a les persones que s'apropin i necessiten un consell referent a la seva bicicleta de mans d'un mecànic especialista.

Totes les bicicletes han estat cedides per persones de Ripollet. Actualment, però, hi ha una mancança de bicicletes petites per a infants. Per aquest motiu, l'Ajuntament fa una crida a la població per tal que, si disposen d'aquests tipus de bicicletes sense ús, les cedeixin a l'R-Bici per posar-les a punt i prestar-les als més petits.

Ripollet disposa d'una xarxa de vies per a bicicletes d'uns 10 quilòmetres. Una part d'aquesta via transcorre paral·lela al marge del riu Ripoll i connecta els municipis de Barberà del Vallès amb el de Montcada i Reixac.

Tot i que aquesta xarxa és utilitzada majoritàriament com a via de comunicació amb els centres de treball, també és molt utilitzada per a l'oci i l'esport de la ciutadania durant els cap de setmana. És en aquesta via i durant aquests dies quan l'Ajuntament de Ripollet fa anys que fa instaurar un servei de lloguer de bicicletes que va tenir gran èxit d'afluència per part de la població.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal