fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Ripollet acull la trobada mensual de la Coordinadora d'Ensenyament Públic del Vallès Occidental -Educació- 04/05/2017

Ripollet acollirà el 4 de maig la reunió mensual de la Coordinadora d'Ensenyament Públic del Vallès Occidental. L'acte tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les sis de la tarda. En aquesta trobada s'acordaran els detalls i el disseny d'una campanya per a la baixada de ràtios i el manteniment de línies i escoles a la pública de la qual es va parlar en la reunió que l'entitat va celebrar a l'abril a Cerdanyola del Vallès.

Ripollet acull la trobada mensual de la Coordinadora d'Ensenyament Públic del Vallès Occidental -Imatge 1-Ripollet acull la trobada mensual de la Coordinadora d'Ensenyament Públic del Vallès Occidental -Imatge 2-

En aquesta reunió, la Coordinadora va acordar que la campanya ha de conscienciar dels beneficis de les ràtios baixos, com que les famílies obtenen major atenció per als seus infants, ja que el nombre d'alumnes per aula és un condicionant clar, i mestres i professorat mantenen els llocs de treball amb la possibilitat de treballar millor en l'aspecte pedagògic.

Segons la Coordinadora, si el nombre d'alumnes de P3 està baixant en algunes poblacions cal valorar aquesta circumstància com una oportunitat per millorar el sistema educatiu, afavorint la baixada de ràtios, i no tancant línies ni escoles públiques, cosa que, a parer de l'entitat, beneficia l'escola concertada.

A Cerdanyola també es va valorar com una de les eines per afavorir una gestió més justa de la matrícula, disposar en cada localitat d'Oficina Municipal d'Escolarització. També es va acordar que, en quant es disposés de les dades per al curs 2017-2018, es faria una anàlisi de la situació i es prendria un posicionament conjunt.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal