fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La campanya 'Pensa-hi!' engresca els ripolletencs a comprar als comerços de la vila -Economia- 04/05/2017

La Unió de Comerciants de Ripollet, les dues associacions de paradistes del Mercat Municipal i el Gremi d'Instal·ladors han presentat una campanya de conscienciació per a que els ripolletencs facin les seves compres a la vila. Des d'aquesta setmana, els aparadors dels establiments adherits i els vehicles del Gremi d'Instal·ladors llueixen uns adhesius que engresquen a comprar en els comerços de proximitat. És la segona campanya conjunta d'aquestes entitats després de l'èxit que va tenir la campanya del Nadal.

La campanya 'Pensa-hi!' engresca els ripolletencs a comprar als comerços de la vila -Imatge 1-La campanya 'Pensa-hi!' engresca els ripolletencs a comprar als comerços de la vila -Imatge 2-


En total, s'han repartit 180 adhesius de la campanya, que es podran veure en els aparadors, i fins a 25 furgonetes dels socis del Gremi d'Instal·ladors també llueixen el distintiu.

A la foto: d'esquerra a dreta, Maricel Palau, de l'Associació de comerciants del Mercat Municipal; Sergi Samper, de la Unió de Comerciants; i Ramon Ruiz, del Gremi d'Instal·ladors.
 
J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal