fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
La remunicipalització de l'aigua, tema de la nova xerrada de Decidim Ripollet al Local -Política- 26/04/2017

La remunicipalització de l'aigua serà el tema de la xerrada que Decidim Ripollet ha organitzat per al 26 d'abril, a partir de les 19.30 h, al Local. L'acte anirà a càrrec de Francisco Rodríguez, de la Taula de l'Aigua de Terrassa, qui oferirà una sèrie de propostes per a la reversió dels serveis i per a una gestió directa, amb participació ciutadana i transparència.

La remunicipalització de l'aigua, tema de la nova xerrada de Decidim Ripollet al Local -Imatge 1-La remunicipalització de l'aigua, tema de la nova xerrada de Decidim Ripollet al Local -Imatge 2-

La Taula de l'Aigua de Terrassa va néixer amb l'objectiu de fer front al debat que es va crear al minicipi vallesà arran de la fi del contracte de concessió que l'Ajuntament de Terrassa té amb l'empresa privada Mina d'Aigües de Terrassa a finals del 2016, un procés similar al que passa a Ripollet amb l'empresa Sorea. De fet, membres del govern ripolletenc (com el mateix alcalde José María Osuna), van participar en la manifestació per la municipalització de l'aigua que es va convocar a Terrassa el 19 de març.

Aquesta serà la segona xerrada que Decidim Ripollet organitza al Local d'àmbit vallesà. La primera va tenir lloc el 21 de març i va consistir en una conferència de l'arquitecte sabadellenc Manel Larrosa sobre el projecte d'unió dels dos vallesos.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal