fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Signatura d'autors locals i punts d'intercanvi per Sant Jordi #SJRipollet17 -Cultura- 21/04/2017

Aquest diumenge, 23 d'abril, amb motiu de Sant Jordi, el Racó de les Lletres Locals organitza la signatura de diversos autors locals. La firma es realitzarà al Racó ubicat a la plaça de Pere Quart, a partir de les 12 del migdia.

Signatura d'autors locals i punts d'intercanvi per Sant Jordi #SJRipollet17 -Imatge 1-Signatura d'autors locals i punts d'intercanvi per Sant Jordi #SJRipollet17 -Imatge 2-Signatura d'autors locals i punts d'intercanvi per Sant Jordi #SJRipollet17 -Imatge 3-

Hi seran presents l'Alba Martínez, la pintora de sueños, que ha fet les il·lustracions del conte 'Mamá Naturaleza'. Júlia Pérez és l'autora d'aquest conte rimat. També hi serà firmant Samuel Valiente, que presenta la seva primera novel·la 'Solo'. Per últim, Valentín Roma firmarà exemplars del seu segon llibre 'El enfermero de Lenin'.

Punts d'intercanvi de llibres
L'entitat ha organitzat, per altra banda, diversos punts d'intercanvi de llibres. Sota el títol de 'Racó de les lletres que canvien de mans', s'habilitaran 13 punts repartits per la rambla de Sant Jordi i la plaça de Pere Quart. L'entitat Rastro Reto hi col·labora cedint diversos mobles antics. Aquests armaris serviran per exposar els llibres d'intercanvi. Una curiositat d'aquests punts d'intercanvi és que cadascun portarà el nom d'un escriptor al qual se li ha dedicat un carrer o plaça a Ripollet.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal