fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 21 d'abril del 2017 -Comunicació- 21/04/2017

Avui hem dedicat bona part de l'Info a parlar de la celebració de Sant Jordi a Ripollet. Hem començat fent un repàs de les activitats realitzades durant els darrers dies, i conèixent les obres literàries presentades aquesta setmana.

Info de la setmana: 21 d'abril del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 21 d'abril del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 21 d'abril del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 21 d'abril del 2017 -Imatge 4-

Tot seguit hem parlat amb el regidor de Cultura i Educació, Oriol Mor. També hem parlat amb Joan Giménez, de la CRAC, entitat organitzadora de diverses activitats i del 30è Sant Jordi a la Rambla. I per parlar de llibres, hem comptat amb l'Àngels Leiva, responsable del Racó de Lletres Locals, que en aquesta edició presenta tres novetats literàries i la iniciativa 'Racó de les lletres que canvien de mans'.

També hem parlat d'un dels actes principals de diumenge, que és la (re)inauguració de la plaça de Pere Quart, Joan Oliver. Un acte on serà present Sílvia Oliver, filla de l'escriptor vallesà, amb la que conversarem avui a l'info.

També hem conversat amb tres membres de Sonreir es Vivir, un grup de famílies amb persones discapacitades al seu càrrec que, de moment, una vegada al mes, es reuneixen per tal de desconnectar una mica i fer activitats conjuntes.

Per últim, ens ha acompanyat l'Anna Salvatella, directora de les dues escoles bressol públiques de Ripollet, que la propera setmana portaran a terme les jornades de portes obertes, a banda d'oferir una xerrada informativa, de cara al procés de preinscripció.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Oriol Mor, regidor de Cultura; Joan Giménez, de la CRAC; Voluntàries de Sonreir es Vivir; i Anna Salvatella, directora de les escoles bressol municipals de Ripollet.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal