fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 22 d'octubre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Cabraboc ja presideix la festa del Carnaval a Ripollet #ComSardines -Cultura- 22/02/2017

Aquest dimecres, 22 de febrer, es va donar el tret de sortida del Carnaval amb la tradicional penjada del Cabraboc. Els Diables de Ripollet van ser els encarregats de penjar la bèstia al balcó de Ripollet Ràdio, al Casal de Joves. La penjada va estar acompanyada d'una tabalada.

El Cabraboc ja presideix la festa del Carnaval a Ripollet #ComSardines -Imatge 1-El Cabraboc ja presideix la festa del Carnaval a Ripollet #ComSardines -Imatge 2-El Cabraboc ja presideix la festa del Carnaval a Ripollet #ComSardines -Imatge 3-El Cabraboc ja presideix la festa del Carnaval a Ripollet #ComSardines -Imatge 4-El Cabraboc ja presideix la festa del Carnaval a Ripollet #ComSardines -Imatge 5-

Amb la penjada del Cabraboc es dóna inici al gruix d'activitats del Carnaval, que divendres protagonitzaran les escoles amb les seves cercaviles. El Carnaval culminarà aquest dissabte, 25 de febrer, amb la Rua de Carnaval que recorrerà bona part de la vila i acabarà al parc dels Pinetons, amb una festa final. Les activitats del cap de setmana de Carnaval acabaran amb el Ball del Carnaval Jove, el mateix dissabte a la nit al Pavelló Joan Creus.

Dimarts a la tarda tindrà lloc el Ball de Carnaval al Casal d'Avis i dimecres al vespre, el Parc Rizal acollirà la tradicional sardinada popular. Podeu consultar el programa d'activitats complert al cartell adjunt. 

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal