fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 6 de juny de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 23 de febrer del 2017 -Plens- 23/02/2017

L'Ajuntament de Ripollet celebrarÓ aquest dijous, 23 de febrer un nou Ple Ordinari. L'ordre del dia compta amb 7 punts i 7 mocions. Entre els punts que es debatran, en destaca l'aprovaciˇ provisional de la modificaciˇ del Pla General al carrer de Sant Jaume, entre el carrer Font de Can Mas i el de la Granja. TambÚ es passarÓ a aprovaciˇ l'actualitzaciˇ de l'inventari general de bÚns, drets i obligacions de l'Ajuntament i els seus patronats, a mÚs de la transferŔncia de personal del Patronat d'Ocupaciˇ a l'Ajuntament, entre altres punts.

Avanç del Ple Ordinari del 23 de febrer del 2017 -Imatge 1-

Pel que fa a les mocions, el PP en presentarÓ una sobre l'activitat de la Brigada Municipal al Consell d'Administraciˇ del Patronat d'Ocupaciˇ. Ciutadans en presentarÓ una altra sobre el cobrament de l'IBI a les concessionÓries de les autopistes. La regidora no adscrita, M˛nica Laborda, presentarÓ una mociˇ sobre la taxa a instalĚlacions de transport d'energia, i Erc-JpR i Decidim en presentaran una conjunta per prendre mesures davant els casos de violŔncia masclista amb presŔncia d'animals domŔstics.

Les dues formacions i el PDECAT presentaran una altra mociˇ de suport al referŔndum i al procÚs constituent, mentre que el PSC en presentarÓ dues: una per un nou pacte constitucional que renova les relacions de convivŔncia entre Catalunya i Espanya, i una segona per a l'aplicaciˇ de la protecciˇ al dret a l'habitatge de les persones en risc d'exclusiˇ residencial i en suport al conveni de corresponsabilitat de les companyies subministradores sobre la pobresa energŔtica.

El Ple comenšarÓ a les 19.30 hores i es podrÓ seguir en directe per Ripollet RÓdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.AGENDA

Horaris per a les sortides al carrer durant la fase 1

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajudes al lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal