fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'Oficina de Català enceta la modalitat virtual del programa Voluntariat per la Llengua -Educació- 06/02/2017

L'Oficina de Català de Ripollet va iniciar el 30 de gener la modalitat virtual del programa Voluntariat per la Llengua. L'objectiu d'aquesta nova modalitat és que les parelles lingüístiques que no poden trobar-se de manera presencial ho puguin fer a través de videoconferència. El funcionament del programa virtual és el mateix que en persona: les parelles lingüístiques es troben una hora a la setmana i durant 10 de setmanes. L'única diferència és que ara es podrà fer des de casa i des de qualsevol dispositiu o aplicació.

L'Oficina de Català enceta la modalitat virtual del programa Voluntariat per la Llengua -Imatge 1-

Per participar en el programa com a voluntari o com a aprenent, cal ser major d'edat i inscriure's a la web del Voluntariat per la Llengua. A la fitxa que s'ha d'emplenar hi ha la possibilitat d'escollir la modalitat virtual, la presencial o ambdues. La persona dinamitzadora del Voluntariat per la Llengua s'encarregarà d'assignar una parella lingüística d'acord amb la disponibilitat horària i les preferències del nou inscrit, donarà unes orientacions perquè les trobades virtuals siguin el màxim de satisfactòries i facilitarà materials de suport en línia per promoure les converses i atendrà totes les consultes o suggeriments que es vulguin fer.

El Voluntariat per la Llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) que fomenta l'ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal